FitNesse

FitNesse is a web server, a wiki, and an automated testing tool for software. It is based on Ward Cunningham’s Framework for Integrated Test. FitNesse is designed to support acceptance testing rather than unit testing in that it facilitates detailed readable description of system function.

https://secure.wikimedia.org/wikipedia/en/wiki/FitNesse

Links

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.